Elfelejtettem az iPhone-om jelkódját, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megváltoztattam pár napja a jelkódomat, de nem írtam fel, csak a jegyzetekbe. Ma pedig kérte a telefon a kódot és már azt írja, hogy "az iPhone 15 percre le van tiltva" vagy valami ilyesmi. Próbálkozhatok a végtelenségig a kóddal? Nincs iTunes a gépemen mert sose éreztem szükségét és a garancia lejárt már.2018. okt. 23. 18:42
1/4 anonim válasza:
Igen, a végtelenségig próbálkozhatsz...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Szóval olyan nem lehet, hogy "az Iphone végleg le van tiltva" vagy ilyesmi?
2018. okt. 23. 18:47
3/4 anonim válasza:
Biztos nem loptad. Szerencsére nem lehet feltörni, szóval senki se fog tudni segíteni neked.
4/4 anonim válasza:
Egy idő után több napra fog tiltani.
Névre szóló számla ellenében az Apple tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!