Hogyan blokkoljam okosomon (Galaxy S5, android 6. 0.1) az alkalmazások hirdetéseit, reklámjait?
Figyelt kérdés
Ahogy bekapcsolom, először mindig ezek jönnek elő, méghozzá nagyon agresszíven, alig lehet őket kikapcsolni. Tudom, hogy egyes alkalmazások hirdetéseket tartalmaznak, de egyesekre szükségem van. (tehát nem weboldalak reklámjairól van szó)2018. okt. 23. 10:11
11/13 A kérdező kommentje:
7/10-esnek nagyon köszönöm! Igazad lett, letöltöttem, letapogattam vele a telot és csodát láttam: eltűntek a zavaró hirdetések, reklámok. Valóban meglepődtem. Mégegyszer köszi!
2018. okt. 24. 17:09
12/13 anonim válasza:
Töltsd le ezt: [link]
1.Nyisd meg az előzőleg letöltött alkalmazást( fenti link )
2.Válaszd ki a reklámmentesíteni kívánt alkalmazásokat, hosszan nyomj rá, és apk újraépítése Google reklámok nélkül.
3. reklám átméretezés 0-ra, Apk újraépítése és várj
4.Ugrás a fájlhoz, Eltávolítás és telepítés, köv., telepítés.
5.Megnyitás vagy kész.
Ha ezek után megnyitod az alkalmazást, nem lesz benne reklám
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2018. okt. 25. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!