Melyik mobilt vegyem meg a kettő közül, NAvon-t esetleg?
viszont a Navonban az a hátrány, hogy kártyafüggő én meg szeretném a T-mobilos simkártyát használni, ez megoldható valahogy??
Gyanítom hogy ez is tőled van: "1 GB RAM-os telefonok? 2018-at írunk, nem 2014-et!"
Miért cáfoltad meg önmagadat később abban a válaszodban, amit nekem írtál?
"Ja, és a frissítések: 6-os androiddal és 5-ös Flyme-al használom a telefonom és semmi gond nincs vele. De ez csak az én véleményem, azt vesz a kérdező, amit szeretne!"
Nem hagyhatom ki, de muszáj ezt írnom erre az egészre: Android 6.0? 2018-at írunk, nem 2015-öt. Egyébként utánanéztem és a Meizu M6-ra még mindig csak Android 7 elérhető, ami két éves operációs rendszer, egy idén tavasszal megjelent okostelefonon. Frissítés azóta se jött ki, pedig most nyáron az Android 9 is megjelent már. Nagyon biztató...
Egyébként igazad van, azt vesz a kérdező, amit szeretne. Ezt viszont úgy tudja eldönteni, ha több dolgot megtud mindegyik alternatíváról. Játszani egyik telefonnal se fog tudni. A kamera egyiken se csinál olyan jó képeket, mint egy drága mobilnál. A Nokia 2.1 akkumulátora 4000mah kapacitású. Meizu M6 akkumulátora 3070mah, a Nokia sokkal tovább bírja egy töltéssel. Nokia 2.1-ben Snapdragon 425 processzor van, egy külföldi tesztben ezt írták róla: "I highly recommend this Processor if you’re buying an entry-level smartphone in 2017 or 2018. Snapdragon 425 is one of the best SOC Qualcomm has designed for low-end devices."
Meizu M6-ban Mediatek Mt6750 processzor van, ezt is letesztelték: "In 2017, I wouldn’t recommend you to buy MT6750 Smartphones. In just a couple of months, even the low-budget devices will start running to 14nm Processors (thanks to Snapdragon 450). Most of the phones that use this SOC are overpriced in my opinion."
A Nokia 2.1 sokkal jobban megéri, kap frissítéseket, frissebb az operációs rendszer, nincsenek fordítási hibák, erősebb az akku és a Meizu M6 Flyme nevezetű módosított Android 6 operációs rendszerrel ellentétben nincs tele felesleges dolgokkal, amik rövidítik az üzemidőt, és kevesebb a bug is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!