Okostelefon tárhely probléma. Mi lehet erre a megoldás?
Megpróbálom érthetően elmagyarázni:
Nem tudok már semmilyen alkalmazást frissíteni az okostelefonomon, mert azt írja hogy kevés a belső tárhely. A mai naptól pl. már a Messengert sem tudom használni (több mint 200 napja nem tudtam frissíteni, de eddig legalább még engedte használni), nem engedi megnyitni az üzeneteket hanem frissítésre kényszerít, de nem tudok frissíteni mert nincs belső helyem. Ördögi kör.
A helyzet az hogy gyakorlatilag SEMMI nincs a telefonomon. Ami van (zene, film, fotók, videók, akármik) azok MIND az SD-kártyán vannak. A telefonon alkalmazás alig van, név szerint van egy Facebook, egy Messenger (amit most már nem tudok használni), egy YouTube, egy Instagram, egy Google kereső, egy Wikipédia app, egy menetrend alkalmazás, egy videolejátszó, egy tisztítóprogram meg egy szókereső és ennyi. Nem hinném hogy ezek 100%-ra lefoglalják a belső tárhelyet. Mikor a telefont megvettem, anno 3 és fél éve sokkal több minden volt rajta, volt vagy 10 féle játék, több lejátszó, Google Earth meg fene tudja, na ezek most már mind hiányoznak, ennek ellenére akkor engedett mindent frissíteni, most meg már semmit.
Valaki tud erre megoldást? Mi lehet a gond és hogyan lehetne kiküszöbölni?
2. vagyok, de a 4.-nek is igaza van , minek pontozod le.
Úgyse tudsz játszani vele, majd letöltöd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!