Valéria Éder kérdése:
Hogy tudom a kodot ki nyitni Samsung Galaxy S7 edgen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet a párom jó párszor elcseszte a kódomat, azóta a sajátomat sem fogadja el !! És még csak aztsem adja hogy emailra kérhetek új jelszót ! Be vittem a telekomhoz azt mondták nem tartozik a garanciához, de 12000 ft javítják ami kb 8-10 nap. Na szóval van valami másik lehetöség? A hang gomb le és a kikapcs nem működik elkezd valamit ki írni de 5 óra alatt sem mozdult semmitse meg a töltés. Ha nincs más persze meg csináltatom. Csak hátha valaki tudna segíteni valami tippel. Köszönöm előre !2018. okt. 14. 14:13
1/2 anonim válasza:
Csak úgy tudod megoldani, hogyha gyárira állítod vissza, de ilyenkor törlődik minden adat, ami a belső tárhelyen található.
1 perctől nézd: [link]
2/2 anonim válasza:
"Be vittem a telekomhoz azt mondták nem tartozik a garanciához"
A Samsunghoz kell vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!