Újonnan vásárolt Huawei P20 Lite 2018 telefonomat, az első használat előtt kell-e tölteni?
Tehát, most vettem egy hauwei p20 lite 2018 telefont.
Még be sem kapcsoltam, töltőre sem tettem, kártyát se tettem még bele.
DE az eladók annyit értettek hozzá, mint tyúk az ABC-hez..
Azaz semmit.
És hiába kérdeztem nem tudtak választ adni arról, hogy első használat előtt kell-e tölteni?
ÉS a használat útmutatóban nincs erről szó.
Szerintetek kell-e tölteni?
És ha igen, akkor mennyi ideig az első használat előtt?
Általában úgy feléig vannak feltöltve az új telók.
Jobban jársz, ha feltöltöd teljesen, mert úgyis elkezded nyomogatni, hogy belakd és megismerd a telefonodat.
Annyi ideig töltöd, míg ki nem jelzi, hogy feltöltve.
Rendben köszi a gyors választ!
Már éjszakára nem kezdek el vele bogyózni, hanem majd holnap délelőtt..
Már álmos vagyok, megyek alszok!
"ÉS a használat útmutatóban nincs erről szó."
Vedd úgy hogy már megvan egy éve. Akkor már tudod hogy kell tölteni.
Micsoda?
Tegnap este vettem,újonnan BOLTBÓL.
És 2018-as kiadás.
Te miről beszélsz?
A 4-es arra utalt, hogyha volt már tavaly is telód, pontosan úgy kell tölteni az újat is, mint a régit.
Nincs a telefonok aksijai között semmi különbség , bármilyen márkáról is van szó.
Amikor eszedbe jut,töltőre rakod.Amikor kijelzi, hogy feltöltve , leveszed a töltőről. Éjjel is töltheted, míg alszol. Az elektronika lekapcsol, ha feltöltődött az aksi.
Talán egyetlen dolog, amit nem szeret az akkumulátor, az pedig a csutkára lemerítés.
Az elmúlt 10+ év mobiljait úgy töltöd, a gyári, vagy annak specifikációjával megegyező töltővel, ahogyan akarod, a töltésvezérlő mindig jelen van.
Egyetlen dolog ami hosszú távon valóban nem tesz jót, hogyha hagyod mindig 10% alá esni.
"Tegnap este vettem,újonnan BOLTBÓL.
És 2018-as kiadás."
Lényegtelen.
Köszönöm.
Eddig 40%-ra merült le legfeljebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!