Miért nem lehet androidos mobiltelefonnal megnyitni egyszerre két Word dokumentumot?
Megnyitok egyet, majd ha egy másikat is szeretnék megnyitni, mondjuk hogy egymás mellé tegyem a kettőt, akkor az előzőt bezárja. Vagyis nem enged egynél több dokumentumot megnyitni. Ugyanez a képeknél is. Bármilyen képnézegetőt töltök le, több képet nem enged megnyitni, csak egy lehet megnyitva.
PC-n Windows alatt akármenni dokumentumot vagy képet meg lehet nyitni.
Ha már úgyis letöltöttél több képnézegetőt, akkor "x" programban megnyitod "a" fájlt, "y" progiban "b" fájlt. Ugyanez más formátumot támogató programokra is érvényes... Érted a logikát, remélem...
Sajnos az android ilyen. Ez van...
Szokj hozzá. Az android ilyen nyomorék. Windowson ilyen probléma nincs.
Próbálj meg két különböző szövegszerkesztőt egymás mellett futtatni. Úgy esélyes hogy sikerül.
"Miért lennék troll? Most tényleg a pc-s multitaszkingot hasonlítod össze és kéred számon az androidon?"
Azért vagy troll, mert a kérdésre nem válaszoltál és még cinikus is voltál. Nézd meg a többiek válaszát és rájössz, hogy teljesen felesleges volt az, amit írtál. Mégis mit vártál? Meg fogom köszönni a hozzászólásod? :D Van egy mondás: ha k*vának öltözöl, akkor ne csodálkozz, ha meg*asznak.
Én csupán feltettem egy kérdést, mert azt reméltem, hogy van valamilyen megoldás arra a problémára, amit felhoztam.
Amúgy meg ezt most úgy írtad, mintha olyat várnék el az androidtól, amit aztán végképp lehetetlen lenne teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!