Nokia 3710 Fold vagy inkább LG Viewty Smile GT400? Ti melyiket ajánljátok inkább?
Szóval ti melyiket javasoljátok inkább? Az én véleményem az, hogy mind kettő nagyon jó mobil, de a LG Viewty Smile GT400-nak 5 mpixela kamerája, viszont nincs mobilfény. A Nokia 3710 Fold-nak 3.2 mpixeles a kamerája, viszont ebben már van mobilfény, ami azért jól jön esténként, ha fotózni, vagy kamerázni szeretnénk. Én elsősorban a kamerát nézem most, mivel én leginkább fotózni szeretnék a telefonnal. (Tudom, hogy akkor miért nem veszek inkább fényképezőgépet. Azért nem szeretnék, mert nekem egy új mobil is kéne, és nem szeretnék fényképezőgépet hordani mindenhova magammal, hanem inkább egy telefont ami amúgy is mindig nálam van.) Szóval a jobb mpixeles, de mobilfény nélküli telefon, vagy inkább a 3.2 mpixeles, de mobilfénnyel ellátott telefont javasoljátok inkább?
Sajnálom, hogy hosszúra sikeredett. Előre is köszönöm a válaszokat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!