Miert van az hogy az androidos mobilomon a messenger nem jelzi ki ha irnak?
Figyelt kérdés
Csak akkor latom hogy irtak ha en magam nyitom meg a messengert akkor mar kijelzi. Meg a windows mobilra ami volt nekem arra is tudtak olyan messengert csinalni ami mindig kijelezte hogy irnak. Most leszedtem a messenger lite, hatha az jo lesz. Ha nem jo akkor mi csinaljak szerintetek?? Jo telom van pedig. Meizu M62018. okt. 11. 16:37
1/6 anonim válasza:
Nekem akkor csinál ilyet, ha sokáig nincs újraindítva a telefon.
2/6 anonim válasza:
A többi alkalmazás sem jelzi az értesítéseket, vagy csak a Messengernél van ez a probléma?
3/6 anonim válasza:
Messenger> beállítások > értesítések
Itt nézd meg, hogy engedélyezve vannak-e a chat fejek.
Illetve van olyan opció, hogy megjelenítés más alkalmazások felett, azt hiszem azt is be kell pipálni.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak messenger. Be van allitva minden. Most meg megjeleniti. Neha megjelenit neha nem.
2018. okt. 11. 17:04
5/6 anonim válasza:
A 6-os Flyme-verziók némelyikében még vannak bugok, az is okozhatja, vagy pedig az app-al van valami, más ötletem nincs. Amúgy meg érdeklődj a Mobilaréna fórumon, hátha ott többet tudnak segíteni!
6/6 anonim válasza:
7plus on ugyan ez...hulladék az app
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!