Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az akkumulátort nagyon merül...

Az akkumulátort nagyon merül miért?

Figyelt kérdés
Ha nem nyúlok hozzá is 20-30/ lemegy pár óra alatt.Az alkalmazásokban megnéztem a beállítások használ 29/-ot.Mit csináljak vele?

2018. okt. 11. 06:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Idővel (manapság már egyre hamarabb) tönkremennek az akkumulátorok. Újat kell venni. Én anno elrontottam, hogy kínából rendeltem egy xiaomi-t, mert itt M.o.-n cseréltettem akksit, egy hétig volt jó. Utána ugyanolyan kalap szar. Nyugi csak tizenötöt fizettem érte..
2018. okt. 11. 07:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Mekkora akku, milyen telefon és milyen programok mennek a háttérben?

Egy régebbi, gyengébb akkus telefonnál, ha a háttérben megy a WIFI és a GPS, meg Facebook, meg anyámtyúkja, akkor ne csodálkozz, ha lemerül.

Nekem a 3 éves telefonom is 2 napot bírt, pedig annak csak 2400MAh akkuja volt...

2018. okt. 11. 09:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Első én is pont xiaomit akarok venni.😅Második samsung s7 edge 2 éves már.És megy rajta tényleg sok mindne.De eddig nem ment le 20-30/ ha nem nyomkodtam éjszaka.Valami szívja lehet.
2018. okt. 11. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!