Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek a Samsung Diva...

Szerintetek a Samsung Diva vagy a Samsung S5230 a jobb telefon?

Figyelt kérdés

...mert azt hallottam hogy a diva lassú és a legtöbben azt mondják hogy az S5230 a jobb.de mindenkinek olyan van:S

hogyha esetleg valakinek lenne divája kérlek segítsetek hogy milyen.és pannonosat(telenor) szeretnék.

2010. jún. 23. 20:23
 1/9 hooligirl98 ***** válasza:
Szija! nekem nincsen dívám de a barátnőmnek az van és nagyon megvan vele elégedve!!! Szerintem a díva jobb!!! Az S5230 szerintem tömeg cikké vált! Az ismerősemi 70százalékának az van
2010. jún. 24. 12:32
 2/9 A kérdező kommentje:

köszii a választ (:

igen..az én ismerőseim közül is sokmindenkinek olyan van.

2010. jún. 24. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:

hát a díva nagyon szar kb. olyasmi mint a corby csak csajosabba és tetű lassú

s5230 jobb de szinte minden 3.-4. embernek olyan van

de ajánlom a samsung montét :P

2010. jún. 24. 18:30
 4/9 A kérdező kommentje:

hmm..köszi neked is..

nekem személy szerint a monte nem olyan szimpi..

de van aki azt mondja a divára hogy lassú, van aki meg azt hogy nem..én nem értem.

2010. jún. 24. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
hát ez olyan hogy vki a corbyt is isteniti és védi mert olyan van neki de próbálj ki egy normálisabb telefont a drágább kategóriásakból és rájössz hogy mért fikázzák a dívát és a corbyt
2010. jún. 25. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:

hát jó..majd meggondolom..

azért köszi..

2010. jún. 27. 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Samsung S5230!

Igaz hogy sok mindenkinek ez van (nekem is :)) de többet tud szerintem mint a Diva. Nem lassú, szép képeket készít, Rendesen érzékeli a nyomást. Én csak jót tudok róla mondani.

2010. júl. 5. 22:11
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) bár azóta megvettem a divát és sztem jó. :)
2010. júl. 6. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor jó. :)
2010. júl. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!