Mennyi mobilnetet használtok?
Figyelt kérdés
Kb. mennyi mobilnetet szoktatok használni egy hónap alatt? Érdekesnek tartom, hogy a Telenornál van havi 200MB-os megújuló net, ami alig elég valamire, de lehet, hogy van, aki kevesebbet használ.2018. okt. 6. 11:24
1/13 anonim válasza:
Havi 1gb-ot. Mindent direkt lekorlátoztam, egyedül a böngésző, a messenger és a gmail használhatja. Így pont elég, amúgy pár óra alatt el tudnám használni.
2/13 anonim válasza:
Telenor havi 1GB megújuló. De ma fogom 3-adszor kiegészíteni 500 MB-vel (ami pár napig elég). Szóval össz. kb. 2-2,5 GB/hónap. De ez amúgy változó, sok mindentől függ.
Azt hozzá kell tegyem, hogy nekem ez az elsődleges internetforrásom.
3/13 anonim válasza:
Céges netem van, szerintem olyan 1-2 GB-ot használok havonta. Nem figyelem. Igaz nekem 0-24-ben megy a mobilnet, és sokszor a WIFI helyett is használom mert gyorsabb.
4/13 anonim válasza:
2-es vagyok: kifelejtettem, hogy a wifi jóformán használhatalan mindenhol, 1 KB-tal se bír el, ha mégis, akkor iszonyú lassú, tehát a wifis adatforgalmam szinte nulla.
5/13 anonim válasza:
nem tudom mert pár nap alatt elfogy a 2gb om :D
szóval több mint 2 az biztos
7/13 anonim válasza:
A frissítésbeállításokat nagyon kell figyelni, mert az könnyen és gyorsan elvihet rengeteg mobilnetet, ha úgy van állítva. Ha esetleg van használható wifi (ami sajnos ritka), akkor célszerű csak onnan engedélyezni frissítéseket.
8/13 anonim válasza:
Nekem 12 GB mobilnet van havonta. Kb a felét szoktam lehasználni, de sokszor még annyit sem, mivel sok app amit használok nem fogyasztja az adatkeretet (pl Facebook, Messenger, Waze, Spotify, HBO GO ).
Nagyjából csak a YouTube fogyasztja, vagy ha letöltök valamit.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld.
2018. okt. 13. 16:50
10/13 anonim válasza:
Kérdező, és amúgy te kb. mennyit használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!