Mik a legjobb speciálisan mobiljátékok? Tehát olyanok, amik vagy csak mobilra, vagy először mobilra jelentek meg.
"Tehát nem az a kérésem, hogy mondjatok alapvetően jó játékokat mobilra."
Tehát csak szharokat mondhatunk? Mert bizony ami jó, az nagyon ritkán exkluzív, mobilon...
"íjazós játék, clash royale, angry birds"
Ezek már réges-rég megvoltak PC-n flashben, mielőtt mobilra költöztek. Az egész mobilos dolog ott tart alkalmazások terén, ahol a PC tartott ezelőtt 20 évvel. De már a Windows is ott tart, újra fel kell fedezni a színes ikonokat meg az ablakos rendszert is már lassan.
Biztos most kaptál egy drága telefont és akkor olyan játék kell amivel eltudnál dicsekedni hogy hűha neked mid van.
Tehát a telefonnal nem mersz pöffeszkedni, de valahogy azt akarod hogy ilyen csak neked legyen a haveri körben.
Ez is egy fütyi növelés lenne.😱😱😱
Úgy látom, itt árad a jóindulat és a szeretet. De hát mindenki csak magából indulhat ki...
32 éves vagyok, életemben nem volt még igazán jó telefonom, most megengedhettem magamnak egy még mindig nem csúcstelefont, de olyat, ami azért elvileg már alkalmas jó játékokra is. (Redmi note 5)
Hogy értse mindenki, olyan játékot keresek, ami ha van is más platformon nem jobb, nem teljesebb élmény ott. Ilyenre pl. a szókeresó. Ellenpélda mondjuk egy focis játék, mert az nyilván konzolon, Pc-n jobb minden szempontból. (Az íjazós játék azért példa, mert ott az ujjaddal irányítod az íjat, ezt más platformon nyilván nem így irányítod, az angry birds ugyanez, a clash royalt azért írtam példának, mert ott mindegy az irányítás, de egy ugyanilyen típusú játék egy nagyobb platformon sem tud többet adni sem grafika sem tartalom szempontjából.
Köszönöm előre is, ha valaki megtisztel egy válasszal! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!