Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ennyire megbízhatatlan...

Miért ennyire megbízhatatlan az ébresztő? Hol ébreszt, hol nem? (Android)

Figyelt kérdés

Jelenleg Xiaomi Redmi 4X készülékem van, de már volt többféle androidom, és mindegyiken ugyanez: az ébresztő nem szól véletlenszerű alkalmakkor, hiába állítom be ugyanúgy, mint máskor.

Elég kellemetlen, késtem már emiatt munkából, aludtam éjfélig délutáni alvás gyanánt, satöbbi.

- beállítom az időpontot, vagy kiválasztom a már beállítottak közül

- gondoskodok róla, hogy az ébresztésnél gomb bekapcsolt állapotot mutasson

- az ébresztő hangereje éppen emiatt a jelenség miatt maxra fel van tolva örökre

- a telefon soha nincs lenémítva

- nem kapcsolom ki a készüléket (nem is merül le)

- nem tudom számít-e, de az ébresztőből nem lépek ki, még "el se rakom" a háttérbe, az az utolsó dolog, amit a telefonomon csinálok aznap, utána úgy zárom le, hogy ez van a képernyőn

Én hagyok ki valamit??

Mit kell még csinálni, hogy ébresszen??

2018. okt. 3. 09:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

1. Igen, persze.

2. Gondolom, mert másnap simán ordít reggel, hiba nélkül :)

Na, akkor nem egyedül én vagyok elátkozva. A karórámon szoktam beállítani ébresztőt, ha valami különösen fontos dolgom van reggel, ami miatt végképp nem lehet elaludni... csak utálok karórában aludni, nem kényelmes.

2018. okt. 3. 15:54
 12/15 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nem tudom mi a gond ezekkel, én anno vettem 3000-ért egy Casio elemes ébresztőt, annyit megért, de egyébként Casio-ból is volt 2 féle, meg más márkából is többféle ébresztőóra, hát azok is gagyik nagyon, kb. heti 1x-2x azok sem ébresztenek, de az a jó, hogy valamelyik igen.

Másik megoldás régebben az volt, hogy a telefonon 2 ébresztést állítottam be, 5 perc különbséggel és egy ideig jó volt, mert az egyik mindig megszólalt. De mióta több telefon is ezt csinálta, én már nem bízok meg benne.

2018. okt. 3. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Én heti 1x újraindítom a telefont.. Te milyen gyakran szoktad kérdező?
2018. okt. 3. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is Samsung telefonjaim voltak. Soha nem tapasztaltam ilyet pedig minden reggelre állítok ébresztőt.
2018. okt. 4. 11:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Legalább heti egyszer, inkább kétszer.

A Samsungom volt mind közül a legmegbízhatatlanabb. :D

Ma szerencsére előbb ébredtem, mint kellett volna, így volt lehetőségem megnézni, ahogy ugrabugrál a kijelzőn az ébresztő ("Húzza fel a kikapcsoláshoz" vagy mi a szösz + szundi gomb), de hangot azt nem adott ki, pedig nem volt lenémítva. :))

2018. okt. 4. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!