Érdemes lehet befektetni egy újabb Nokia készülékbe? A márkanév nyílván meggyőző, de nem kell tartani attól hogy egy régi-új vállalatról van szó?
Konkrétan Nokia 8 Sirocco érdekel. Kicsit félek hogy nagyon újak még a piacon, és nem elég kifejlettek a telefonjaik. De Samsungot nem szeretnék, ahogy Apple-t sem, és a többi gyártó sem vonz eléggé.
Esetleg valakinek van személyes tapasztalata az újabb közép-felsőkategóriás Nokiákról?
Okostelóik akár jók is lehetnek, de azért ez a HMD Global nem az a Nokia, ami régen volt.
Mivel én androidos telót nem fogtam kézbe tőlük, csak a frissen kijött Kai OS 8810-es banánt vettem, csak abból indulhatok ki.
Az hardveresen egy remekül összerakott készülék, tökéletes szereléssel és nagyon jó akkuidőkkel, de akkora fos bétánál is rosszabb félkész szoftver van rajta, hogy a pofátlanság teteje volt ezt kiadni.
Komplett menüpontok hiányoznak, retardált a névjegy-kezelője, nincs egyetlen gombnyomásos kilépés az almenükből, egyes funkciókba belépésnél percekig merevgörcsöt kap, logikátlan menüszerkezete van (játékok például randomban beszórva a főmenübe, nem külön mappában, akkuinfó három lépéses menümélységben bújik, nulla szövegkezelési (copy-paste) funkció, menüpontokból kilépve mindent elfelejt (nulla háttérfuttatás), felsorolhatatlan, annyi hiba van benne. Tényleg egy, a tesztfázis elején kiadott fejlesztői verziónak tűnik, semmiképpen sem final release.
Ha az androidra is ilyen színvonalas brigád fejleszti a romot, akkor isten mentsen meg tőle mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!