Budapesten hol van jó telefonos ahol sok választék van a tokokból?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani ilyet (én huawei p9 lite 2017-re szeretnék) ahol nem csak két-három tok közül lehet választani. Néztem pl az AliExpresst is de ott gagyik vannak. 18f2018. okt. 1. 22:13
1/4 anonim válasza:
az ebayen kis tulzással az összes hozzá való tokot megtalálod :)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen néztem tényleg sok van, de pl rick and mortysból csak gagyi van. De nem baj akkor választok másikat. Mondjuk azt sem tudom milyet válasszak mert valami mintásat szeretnék (fiúsat és nem focisat😂) nem egy sima fekete vagy karbon mintás tokot(mert olyanom már van)
2018. okt. 1. 22:25
3/4 anonim válasza:
Vegyél rá hellokitty mintást az elég egyedinek számít.
4/4 anonim válasza:
A Wish-en is érdemes szétnézned. Egyrészt sokkal nagyobb a választék, mint ezekben a "fizikai" boltokban, másrészt sokkal olcsóbban be lehet ezeket szerezni. Én például most rendeltem Wish-ről egy nagyon jó tokot, mindössze 400 forintért, házhozszállítással. Ugyanezt a tokot pedig egy mobilos webshop kínálatában 4500 forintért láttam. Úgyhogy nem mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!