Viber probléma?
Figyelt kérdés
Másnál is megszűnt a Viberen az, hogy kiírja ott fenn, hogy mikor tekintette meg utoljára vagy csak nálam szarakodik a Viber?2018. okt. 1. 05:43
1/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen, de csak egyik barátomnál, a többieknél kiírja az időt. Amúgy nekem már rég ilyen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nekem minden beszélgetésnél ilyen.
2018. okt. 1. 06:18
3/6 anonim válasza:
Nekem se írja ki mindig, de nálam igazából az a probléma, hogy nem jelzi, ha üzenet jött, sőt a hívás sem jelenik meg, a nem fogadott sem. Csak akkor látom, hogy írtak vagy hívtak, ha belépek az alkalmazásba. Töröltem már és újra letöltöttem, de ugyanez van. Sz*r lett.
4/6 anonim válasza:
Nálam is ilyen, nem jelzi hogy üzenet kézbesítve, se azt, hogy másik mikor tekintette meg, látta -e.
iPhone-om van és olyanokkal beszélgetek, akiknek Android-on van fent a program, lehet más-más változat, nem tudom.
Elvileg most lesz frissítés, aminél nagyon igérték ezeket.
5/6 anonim válasza:
nekem kiírja, akiről tudom, hogy hónapok óta nem használja annál is ott áll, hogy "utoljára megtekintve: régen"
6/6 anonim válasza:
#1 vagyok.
Androidos telefonom van és akinél nem írja ki az időt, neki iPhone-ja van. Gondoltam már én is erre, hogy a két op.rendszer miatt nem írja ki az időt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!