Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung SGH-D9001-m van és...

Samsung SGH-D9001-m van és egy nagy gond? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Már egy éve ez a telefonom van,eddig nem volt különösebb gond vele,néha kicsit lassú volt vagy lefagyott.Most azonban felraktam este tölteni,de egyáltalán nem tölötte fel.Már az is furcsa volt,hogy nem pittyent,pedig szokott egy kis hangja lenni,amikor felteszem tölteni.Fogalmam sincs mitől lehet ez és hogy mit lehetne tenni.

Új telefont most nem fogok kapni szerintem,ráadásul apámnak nem merem elmondani:S

Létezik olyan,hogy elromlott a töltő?Lehet új töltőt venni?Vagy mit kell ilyenkor tenni?

15/L

2010. jún. 23. 12:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként az usb-re tudom csatlakoztatni és meg van a hang (ugyanilyen hangnak kellene lenni mikor tölteni teszem fel).A sz.gép észleli is és minden rendben van.
2010. jún. 23. 12:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja,az árammal sem lehet gond,mert megnéztem minden helységben és sehol sem kezdte el tölteni,viszont már elektromos berendezések működnek.
2010. jún. 23. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
töltő gond.
2010. jún. 23. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:
És egy új töltő kb. mennyibe kerül?
2010. jún. 23. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!