Hogy lehetne megszokni egy androidos telefont? Az iphoneom szervizben és most egy samsung j6-os használok. Csak olykor már az őrületbe kerget annyira nem jön be az android.
Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 16:45
11/12 A kérdező kommentje:
Valamiért nagyon gyenge a hívásminőség ebben még a fentebb lehordott Samsung is jobb plusz még még egy két hibája.
Viszont magát a telefont nagyon jó használni. Mondjuk vicces mert még megszokásból nyomnám a Samsungon közepén a gombot ami nincs :D viszont ha jövőre rááldozok egy Max-ra érdekes lesz megszokni hogy nincs home gomb na meg a kerek sarkokat is.
Pont tegnap láttam egy X-et és bár gyönyörű telefon de alapból vékony nekem meg fura is kicsit.
2018. szept. 29. 23:40
12/12 anonim válasza:
Érdekes, mert én meg pont fordítva vagyok vele! :D Android-párti vagyok, viszont rajtam kívül mindenki másnak iPhone-ja van a családban, így volt lehetőségem kipróbálni, nekem nem jött be az iOS, több alapvető műveletet is úgy láttam, hogy túl van gondolva, Androidon jóval egyszerűbb és közvetlenebb! De hát nem vagyunk egyformák, kinek ez jön be, kinek az, valakinek meg tökmindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!