Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom megnézni, hogy mi...

Hogy tudom megnézni, hogy mi a SIM kódom?

Figyelt kérdés
Ugye amikor megvesszük a SIM kártyát, kapunk hozzá egy kódot is, csak hogy nekem elveszett, így nem tudom, hogy mi a SIM kódom, pedig nagyon fontos lenne. Aki tudja, hogy van rá más lehetőség megtudni a SIM kódot, azt nagyon boldogan várom, és előre nagyon köszönöm a válaszokat!

2018. szept. 29. 12:19
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
Az bukta. Csak a szolgáltató tud segíteni. Kell hozzá az a személy is, akinek a nevén van a kártya.
2018. szept. 29. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
bemész a szolgáltatóhoz és csinálnak neked új kártyát xy összegért, lehet még a számod is át tudod vinni arra a kártyára.
2018. szept. 29. 12:35
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:

Mármint PIN kódot keresel. Az eredetit talán meg tudja mondani a szolgáltató, ha bemész, és igazolod magad, és te vetted a kártyát annakidején. Viszont ez változtatható, tehát nem biztos, hogy még az eredeit érvényes.

Ha ez nem is működik, a PIN2, PUK, PUK2 kódokat biztos meg tudja adni. Ehhez el kell rontani többször a PIN kódot, utána kéri majd a telefon ezeket, ebben a sorrendben. Utána meg tudod változtatni a PIN kódot is. De mindezt tényleg csak az eredeti tulajnak adják ki.

2018. szept. 29. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

PIN, vagy PUK kódnak hívják attól függ melyikre van szükséged...

De legegyszerűbb, ha kérsz egy új kártyát a szolgáltatódnál.

Ingyenes és a számod is megtarthatod.

2018. szept. 29. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy előttem írták.

Telenor esetén ha regisztrálva van a telefonszám akkor My Telenor-ba belépve is meg lehet nézni az előfizetés részleteinél, kiírja PIN, PIN2, PUK, PUK2 kódokat.

Többi szolgáltatónál nem tudom hogy van.

2018. szept. 29. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első két válaszoló dezinformációival szemben a szolgáltató a kódok birtokában van és ezt szívesen oda is adja. Aminek több módja is van, az ügyfélszolgálat majd segít.
2018. szept. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!