Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nálam van egy szervizes...

Nálam van egy szervizes telefon. Ha megrepedt akkor ki kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Egyszer véletlenül leejtettem a samsung galaxy s6edge telefont ami szervizből van mert az s7edge telefonomat be kellett adni. Se tok, se fólia nincs rajta. 2hete van nálam. A hátoldalán van egy 3cmes repedés a felső sarokban. A működése hibátlan. Akkor is ki kell fizetnem? Mennyi az esélye, hogy észre veszik?

Nagyon kétségbe vagyok esve!!

2018. szept. 28. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha az átvételkor az általad aláírt papíron az szerepelt hogy már hibás volt az átadáskor, akkor nincs semmi probléma.

Ha a papíron az szerepelt hogy hibátlan állapotban kaptad és anyagi felelősséggel tartozol érte, akkor majd küldik a számlát a javításról. 25 ezerből kijön.

2018. szept. 28. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ami amúgy érdekes, mert az alkatrész az S6-okhoz megvan 3 ezer forintból. Ami rajta van azt csak le kell szedni, és ráragasztani az újat. Persze az eredetit fel kell hevíteni hogy lejöjjön. Én megcsinálnám, észre se vennék ha én lennék a helyzetedben. Csak ugye nekem lenne talasztalatom, veled nem tudom mi a helyzez.
2018. szept. 28. 23:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Én azt nem tudnám megcsinálni. Úgyhogy akkor fizetek...
2018. szept. 29. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!