Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung i8910 HD tulajok? Jó...

Samsung i8910 HD tulajok? Jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy összefogó képet kapni a telóról.A teszteket elolvastam mindet, de az mind 1-2 hetes használat után.Én szeretnék olyan véleményt is, aki mondjuk 1-2 hónapja használja, mert addigra kijönnek a hibák.Negatívum-pozitívum.Jobb mint a Pixon 12?
2010. jún. 23. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem már Karácsony óta megvan és eddig hibátlanul működött... Hát egy az biztos.. Nem bántam meg, hogy megvettem..

Jöjjenek a pozitív és negatív oldalak..

Pozitív:

1. Nagyon jó éles képet ad a kijelző, ami mind emellett Amoled, kapacitív és karcálloó..

2. Nagyon könnyű a telefonon írni a virtuális billentyűzettel..

3. Az avi videókat konvertálas nélkül lejátsza a telefon..

4. A kamera részénél főlleg a fényképező részét emelném ki.. Nagyon szép tiszta és éles képet csinál..

5. A wifi funkció nagyon jó.. Nem szakad meg és stabilan tartja a jelt..

6. A GPS jeleket is szintén gyorsan megtalálja és mikor megtalálja, akkor nem engedi el..

7. Sok programot le lehet tölteni rá..

Negatívumok:

1. Amikor HD-ban veszel föl videót, akkor az néha megakad, no meg ami hangot felvesz hozzá az sem nagyon tiszta..

2. A 8 mpix-ben készült képeket lassan tölti be..

3. Az akku merül rendesen intenzív használat mellett (főlleg a wifi és a GPS használata eszi az akkut nagyon..)

Azt hiszem lényegében ennyi lenne a lényeg..

Remélem, hogy tudtam segíteni...

2010. jún. 24. 14:28
 2/2 sacsa ***** válasza:
100%
Csatlakozom ez első válaszolóhoz,nekem október óta van meg és maximálisan elégedett vagyok,nem bántam meg,hogy megvettem
2010. jún. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!