Mi okozhatja azt, hogy készenlétben is ilyen mértékben merül a telefonom? (bővebben lent)
Az a helyzet, hogy hol jobban, hol kevésbé, de elég gyors tempóban merül még készenlétben is a telefonom. Ez azt jelenti konkrétan, hogy pl. tegnap délután 2-3 óra alatt 7-8%-ot is merült, pedig szinte hozzá sem nyúltam. Ez rendszeresen előfordul. Root-olt a telefon, le van törölve/tiltva róla jónéhány gyári app, ami merítené az akkut, illetve a háttérben sem fut semmi. Több alkalmazást is lefuttattam rajta és mindegyik szerint jó állapotban van az akku (már, ha egyáltalán lehet hinni ezeknek az alkalmazásoknak, nem tudom...). A telefon amúgy egy Meizu M5, lassan másfél éves. Ettől a problémától eltekintve nincs vele bajom, így nem szándékozom egyelőre lecserélni.
Arra kérek mindenkit, hogy a "szar kínai" és egyéb hasonló hozzászólásoktól tartózkodjon!
A segítő válaszokat köszönöm előre is!
1. Bízom benne, hogy meg fogja oldani!
2. Amúgy én úgy vagyok a méregdrága telefonok tulajdonosaival, hogy aki nem hitelből veszi, hanem kipengeti kp-ra, mert telik rá és/vagy munkaeszköz neki, azokat nem sajnálom le! Viszont aki csak villogni veszi meg úgy, hogy utána üres a hűtő és/vagy két évig fizeti a törlesztőt, mert amúgy nem telne rá, azokat tényleg lesajnálom! Amúgy meg a drága telefonokkal is vannak problémák, itt is lehet ilyenekről bőven olvasni! Nekem nem státuszszimbólum a telefon, hanem arra kell, hogy használjam alapdolgokra (net, zenehallgatás stb.), arra meg tökéletes! Ha munkaeszköz lenne a telefonom és milliomos lennék, valószínűleg nem ilyet vettem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!