Valaki használ lighting pendrive-ot Iphone-hoz?
Figyelt kérdés
Milyen márkát éri megvenni?2018. szept. 23. 22:30
11/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Még nem volt ilyenem.
Remélem nem. Majd black friday-kor szeretnék rendelni.
Igen elég sóher vagyok.
2018. szept. 24. 18:56
12/23 anonim válasza:
13/23 A kérdező kommentje:
Kipróbálni milyen az ios.
Jobban tetszik, mint az android.
2018. szept. 24. 19:24
14/23 anonim válasza:
nekem nem tetszik, pont a pénzlenyúlásuk miatt
15/23 A kérdező kommentje:
Az apple a cég az Iphone egy termék.
2018. szept. 24. 21:21
16/23 anonim válasza:
Nem értem minek azon sírni ha valami drága, ne vedd meg.
Ez egy cég ami annyi pénzt kérhet a termékeiért amennyit nem szégyell, és ez törvényes, morálisan meg kár ítélkezni mer amíg nem kötelező megvenni addig éppenséggel az ő dolguk te meg eldöntöd neked megér-e ennyit.
17/23 anonim válasza:
Ezek a pendrive-ok nem plusz memóriát adnak a telefonhoz. Van hozzájuk egy alkalmazás, amivel tudsz fotókat, videókat másolni a pendrive és a telefon között. De attól még a telefonod memóriája marad annyi, amennyi volt. Maximum felszabadítani tudsz helyet, ha átmozgatod a pendrive-ra a cuccokat. De akkor azt a telefon nem fogja látni.
18/23 anonim válasza:
Igen, és jó dolog, nem mellesleg nagyon hasznos is! Mindenképpen megéri egy ilyet vásárolni ugyanis minden elmenthető rá! Fénykép, zene, videó, kontaktok, dokumentumok! Vedd meg még ma! Ne habozz! Köszi megértésed!
19/23 A kérdező kommentje:
Ez ugye nem szarkazmus akart lenni kedves utolsó?
2018. szept. 25. 15:44
20/23 anonim válasza:
Az a gáz, ha valami csak és kizárólag ezen működik, androidoson nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!