Egyre drágább az iphone mindenében de miért?

Az ilyen kérdésekre, mégis mit várnak az emberek?
Nekem sosem volt és nem hinném, hogy lesz iPhone-m, de ezek a készülékek nem is számomra készülnek. Ezek után, hogy drágák az iPhone-k, igazán nem tudok mit kezdeni velük.
Azt viszont el kell ismerni, hogy sok éven át, ők tudtak valami újat mutatni, valami innovatívat, de most semmi. Dual-SIM? Áááá..... Már tripla-SIM, illetve Dual-SIM + microSD kártya... na jó, utóbbi, sosem lesz iPhone-kban. Emiatt mondom, hogy nem tudom, miben új az iPhone, bár elvileg az iOS 12-ben vannak jó dolgok, csakhogy az nem csak ezekre telepíthető.
Az viszont fura, hogy az 5S-t, milyen sokáig használják, illetve utánajárnak, iPhone-k kevésbé vesztik értéküket egy év alatt, mint bármely más gyártó készülékei.
Úgyhogy lehet, inkább az időtállóságra mennek rá, bár ki tudja, hogy ezek, meddig lesznek jók.
Még valamit az árához: azért Androidos telefonoknál is akadnak olyanok, amik hasonló árban kaphatóak és nekem úgy rémlik, hogy a Huawei is készülődik (vagy már el is készült ?) hasonlóan drága készülékkel, úgyhogy ez a 'drága' dolog, nem csak az iPhone-re lesz igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!