Iphone se ios 12 hiba?
Egy iphone se készülékem van.
Aznap, amikor megjelent az ios 12 frissítettem is
De úgy tapasztaltam nem minden funkció működik rendesen:
Pl: a 3D touch nélküli telefonokban is engedélyezték azt, ha sokáig nyomjuk a billentyűzeten a szóközt, akkor bejön egy ilyen kurzorvezérlő panel. Nos ez nem mindig akar működni vagy csak harmadik, negyedik alkalommal
Illetve a facebook messengernél hiába van beállítva, hogy csoportosítva jelenjenek meg az értesítések nem úgy csinálja
Pl: ha belemegyek a messenger értesítéseinek beállításába és kiválasztom a csoportosítás akkor a következő értesítéseim csoportosítva jelennek meg, de ha később kapok értesítéseket az már nem
Tudja valaki, hogy mi miatt lehet ez, vagy esetleg más is észlelt ilyen hibákat?
faxbuk legyilkolva, az összes hasonlóval együtt, a 3d-s hülyeséget nem is értem. Huszadrangú baromságok.
Jobban idegesít, hogy csak a csörgés megy át fülhallgatóra-kihangosítóra, az üzenetjelzés nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!