Megéri az Iphone 5s 30. 000 ezerért?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy nagyon gyors lett az ios 12 miatt és hogy megéri megvenni, nektek mi a véleményetek?2018. szept. 22. 20:43
1/2 anonim válasza:
Nekem 5s-em van. Azt cáfolnám, hogy nagyon gyors lett, de teljesen oké a sebessége.
Ami a hátránya, hogy a kamerája már elavult és a nagyobb teljesítmény igényű alkalmazások nem futnak rajta olyan simán, a tárhely 16 gb-os verzióban hamar betelik, illetve a kijelző mérete ugye csak 4". Ha neked ez nem baj akkor 30 ért megéri.
2/2 anonim válasza:
az iPhone 5s egy nagyon korrekt, isteni telefon, a legjobb amit valaha láttam.
de sajnos eljárt már felette az idő . gyűjts egy kicsit még és válassz másikat. lassú lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!