TELEFONOKHOZ ÉRTŐK! A Huawei P20 Pro mennyiben és mennyivel "jobb" telefon, mint a Huawei P10?
De beraktam neked Google Fordítóba is:
...egyébként Google kereső első találat volt a "Huawei P10 versus P20 Pro" szövegre.
Remélem az IPS/OLED kijelző között tudod a különbséget. Ha nem, akkor mostmár tudod, hogy a Google kereső mire képes ;)
Esetleg youtube-on is rákereshetsz ugyanerre.
Ha a véleményemre vagy kíváncsi: sokkal jobb, de nem fogom részletesebben megírni, megtették már sokan helyettem és fel is töltötték a youtube-ra ;)
Jó akkor olvassuk fel együtt azt az összehasonlítást:
Kijelző: P20-ban IPS helyett OLED van és 1 collal nagyobb (ha megnézzük a méreteket, akkor azt lehet látni, hogy nem csak hosszabb lett a kijelző, de szélesebb is, tehát egy 16:9-es képarányú film is nagyobb lesz rajta).
Kamera: P20 kamera rendszre durván nagyobb felbontású és szebb képeket csinál a tripla kamerának köszönhetően.
Proci: valamivel gyorsabb
Memória: 4GB van a P10-ben és 6GB van a P20-ban ami észrevehető sebességnövekedést okoz, hiszen több futó program fél el a memóriában, emiatt az alkalmazások kevésbé fognak újratöltődni egy-egy indításnál.
Aksi: 3200 helyett 4000 mAh órás aksi van a P20-ban ami azért elég frankó. 5-6 órás képernyőidő szerintem simán megvan vele (a P10-nél max. 4 óra).
P20 Pro-nál még látok olyat, hogy USB 3.1 az USB 2.0 helyett, ami ugye durván meg tudja gyorsítani az USB adatátvitelt (pl. ha képet/videót másolsz a telefonról/-ra).
Gyorstöltőt szerintem már a P10-hez is adtak, vezeték nélküli töltést én most hirtelen nem látom, de szerintem tuti tudja a P20 pro, nincs kedvem utána guglizni.
Jelenteni kell a 2. válaszolót és nem kell rá reagálni, ennyi.
Hogy válaszoljak is, a P20 Pro és a P10 között nagy különbség nincs teljesítményben. A szokásos, egyel újabb generációs chip van a P20 Pro-ban, ami bele illik a mai világ kényszeres fejlődési képébe, ahol mindig csak pár/pártíz százalékkal növekszik a teljesítmény. Memóriából több van a P20 Pro-ban, ami jót tesz a multitasking-nak, több app lehet nyitva és tárolódhat a memóriában. A kamerával dobbantottak egyet, őszintén szólva a P20 Pro-ban az az egyetlen dolog van, amivel eladható a termék. Fogtam már P20 Pro-t a kezemben és amúgy tök jó telefon, fürge, esti képekben verhetetlen, a színei eléggé élethűek, de olykor azért fakók. A videózás terén annyira nem remekel sajnos... Nincs 4K 60fps, a képstabilizátora nem a legjobb. Egyébként ha engem kérdezel, az, hogy még mindig nem csökkent 200 000Ft alá az ára, az picit irreális. Már az S9-ek ára is bőven lement 200 000Ft alá, olyan 170 000Ft körül mozognak jelenleg, de még az S9+ is kifogható 190 000-200 000Ft között. Sőt, tovább megyek, az, hogy a Huawei 3 kamerával tudja leverni az S9 (sima) egyetlen kameráját, az még rosszabb fényben tünteti fel a Huawei-t. Baromi jó egyébként az a kamerarendszer a P20 Pro-n (különösen esti fotókban), de "fícsörökben", azaz funkciókban hiányt szenved a konkurenciákhoz képest, erre pedig rátesz egy lapáttal a még mindig magas árcímke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!