Lezárt képernyőn is felugró hírdetések. Segítettek?
Android?
Milyen teló.
Elvileg csak azok jelenhetnek meg így, amit engedélyezel. Ez a beállításoknál kell (hang és értesítés/alkalmazásértesítések), hogy legyen az értesítések kezelésénél.
Azt is érdemes megnézni milyen futó programok vannak alapban a készüléken és ezek közül mi az ami gyanús. Ez már az Adathasználat menüpontban is láthatod.
segítettem
segítettél
segített
segítettünk
segítettetek
SEGÍTETTEK
segítek
segítesz
segít
segítünk
SEGÍTETEK
segítenek
Huawei p9 lite. Android. Nem kínai. Már próbáltam a programokat törölni de nem jártam sikerrel.
Annak a "kedves" hozzászólónak, aki nyelvtanórát tart egy betű elírásáért, közlöm, hogy rossz kategóriában keresgél. A tökéletes kis segge nem viseli el a hibát. Persze a kérdésre meg nem válaszol...
A többieknek meg nagyon szépen köszönöm a válaszukat! ;)
A huawei nem kinai ??
Minden nap tanulok valamit.
Jó lenne, ha nem dumálnál vissza, engem is zavar a primitív írás, ráadásul te sem válaszoltál az én kérdésemre (#5).
Amikor meg te kérdezel, szerintem inkább ne arcoskodj, mert az esetleg többeknek nem lesz szimpatikus, esetleg buktad másoknak is a segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!