Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy mobilnak, hogy alkalmas legyen hangüzenet fogadására? Milyen mobil lehet az, amely hangüzenet fogadására alkalmatlan?
Ha a szolgáltató hangposta fiók üzenetéről van szó, akkor azt bármelyik teló képes kezelni, nem készülék függő.
Ha hangfájlt küldtél netes kapcsolaton, akkor azok a teló, amiken nincs netes kapcsolat nem tudja fogadni illetve az se amely habár rendelkezik netes kapcsolattal, de a nagyméretű fájlok tiltva vannak.
"...Nincs az illetőnek hangpostája. Ez nem kötelező..."
Azt írta itt közben, hogy sípolt és rámondta az üzenete szóval van neki.
Valójában pont az a baj, hogy (legalábbis régen) alapértelmezésben be volt kapcsolva a hangposta, mert a szolgáltatónak érdeke volt, de a legtöbb ember nem használta már akkor se. Ha nekem kapcsol a hangposta ha hívok valakit, akkor én se hagyok üzenetet, mert felesleges. Ha nem érek el valakit telefonon akkor egyszerűen ráírok sms-el vagy messengeren az emberek 99% ezt csinálja.
Én amúgy az én hangpostámat ki is kapcsoltam.
Összefoglalva ha nem érsz el valakit hangüzenettel, az technikailag nem lehetséges, de gyakorlatilag meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!