Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem meg? Samsung...

Melyiket vegyem meg? Samsung s9+ vagy Huawei p20 pro? És miért?

Figyelt kérdés
2 közül valamelyik az enyém lesz,de még nem döntöttem.Véleményeket kérek.Köszönöm.
2018. szept. 17. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Amelyik tetszik.
2018. szept. 17. 23:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Mármint melyiket éri meg jobban megvenni? Melyik tud többet bla bla stb stb
2018. szept. 18. 00:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Márka miatt samsung. Mindig is egy megbízhatóbb dolog lesz.
2018. szept. 18. 00:30
 4/7 anonim válasza:
55%

Csak addig lesz megbízható a Samsung amíg robban egyet a füled mellett!

Én javaslom a xiaomi S2 nem is túlárazott mint amit soroltál, és tud annyit mint a p20, egyre népszerűbbek a xioamik nem véletlenül. Ráadásul két év és már cseréred is hissz, gyorsan fejlődnek ezek a kütyük és a tálcád is hálás lesz. De te döntesz csak jót akartam.

2018. szept. 18. 00:52
 5/7 anonim ***** válasza:
En a P20pro-t venném
2018. szept. 18. 04:37
 6/7 anonim ***** válasza:

#4 A negatív dolgokat könnyebb megjegyezni, mint a pozitíb dolgokat... Elég sokmindent tettek a Note 7 fiaskó elkerüléséért kezdve azzal, hogy kvázi minden Note 7,et visszahívtak. Felderítették ezek után a hibát és bevezettek a gyártási folyamatba egy 8 pontos biztonsági ellenőrző folyamatot, ami az akkumulátorok hibáit szűri ki. Angolul valahogy így találod meg: "8-Point Battery Safety Check"

Amúgy mindenki túltette magát már ezen.

2018. okt. 11. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy azóta sem volt probléma egyik Samsung telefon akksijával sem.
2018. okt. 11. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!