Nem kapcsol be a vadi új telefonom. Mit tudok tenni?
Vettem egy Navon Infinity okostelefont de töltön van és nem tölti fel a telefont, de még nem is villog semmi jelét nem mutatja hogy esetleg felvenné a töltést. Már kb 1 órája töltön van és semmi eredmény a képernyő nem kapcsol be,többször probáltam a bekapcsoló gombjával bekapcsolni de semmi eredmény csak a feketeség :/ Mit tudok tenni ? Amugy a Tescobol vettem és van rajta jót állás, szerintetek holnap vigyem egyből vissza ? ( mert ugye van rajta jót állás) , Vagy esetleg valakinek van e valami ötlete hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?
Válaszokat előre is köszönöm. :)
Jót állás :D
Egyébként vidd vissza, kérd vissza a pénzed, és vegyél egy értelmes telefont, pl:
Ha az akkumlátor feltöltése, kivétele, visszarakása után se megy, akkor vidd vissza (persze garanciapapírral együtt).
Ha nem akarnák cserélni, akkor fogyasztóvédelem.
Az ügyintézéshez az alábbi felsorolásban szereplő dolgokra van szükség:
– A hibás(nak vélt) készülék és annak tartozékai (doboz is).
– Szabályosan kitöltött Jótállási jegy.
Eustock garancia...
Nem, a doboz nem kell, soha nem is kellett, ha nem szürkeimportos. Ezeknek valyon miért is kell???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!