Iphone-hoz Call recorder, ami felveszi a telefonállást, olyan amit nem hetente kell fizetni, hanem egyszerre kifizetem és kész, van?
Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 18:57
1/5 anonim válasza:
Vegyél Xiaomit, azon alapból rajta van.
2/5 A kérdező kommentje:
Iphone x-et már nem cseréllem le :D de azért köszi
2018. szept. 13. 22:32
3/5 anonim válasza:
Miért? Van olyan, amit hetente kifizetve működik? Melyik az?
4/5 A kérdező kommentje:
Amelyikre rákattintottam, az osszes. vagy egy hetre, egy honapra, fel evre, vagy egy evre lehet fizetni.
2018. szept. 14. 19:16
5/5 anonim válasza:
Azért lettem volna kíváncsi a nevére, nem az üzleti modelljére, mert kizártnak tartom, hogy ezt a funkciót ne úgy csinálná bármelyik is, hogy a kommunikációt valamilyen VoIP szolgáltatáson keresztül ne járatná meg. Azért, mert tudomásom szerint az iOS-ben 3rd party alkalmazásnak nincs jogosultsága a telefonhívásokhoz semmilyen módon hozzáférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!