Valaki tud nekem egy jó zenés appot (IPHONERA), ahol letöltöm otthon a zenet es utna offline tudom hallgatni? A golden musicnal egy ido utan nemtok tolteni zenet az iusic nekem fake.
Egyik sem ingyenes offline.
Zenéket iTunes-en keresztül (vagy valami hasonló tudású szoftverrel, de általában azok sem ingyenesek) tudsz offline szinkronizálni (letöltöd bárhonnan, berakod a library-ba, és úgy).
(a magam részéről utoljára válaszoltam ilyen triviális kérdésre, ha 500-szor nem válaszoltuk meg, akkor egyszer sem, most egy böngészőoldalon 3 ugyanilyen kérdést találtam, felháborító, hogy valaki nem képes 3 percet keresni, mielőtt felteszi az iPhone kérdések 95%-át kitevő egyetlen kérdést...)
De ha belegondolunk, már az is elgondolkodtató, hogy mindenki használja az internetet, de annyit nem tud egy rakás ember, ha nincs net, akkor nem fog tudni netről zenét hallgatni.
+
Annyi ember vásárol iphone-t, úgy, hogy semmit nem ért hozzá, de még nem is tájékozódik, aztán meg csodálkozik, hogy ez meg az nem így meg úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!