A samsung S5230 buta? :O
Húgomnak olyanja van. Átmeneti telefonnak vettük, és pont olyan, szerintem mint egy átmeneti telefon.. hosszú távon agyf.szt kapnék tőle, az tuti. Nem mondom hogy rossz az hogy buta vagy okos egy telefon, igazából fogalmam sincs mit jelent, csak nem egy komoly darab, nem tud túl sok mindent, hamar rá lehet unni. Persze akinek csak telefonálásra kell meg 1-2 másra annak tökre megfelel gondolom...
Húgomé amúgy már lehet kb fél éves és kicsit már be van lassulva, pedig jól bánik vele.
Na mindegy. Nekem nem tetszik, ez a lényeg, halál unalmas...
"Iphone a flasht sem tudja, mit netezzek vele :)" Ezt meg nem értem, én használom pár napja, de semmi problémát nem találtam benne, miben kellene megmutatkoznia a flash hiányának? o.O a yT videók kicsit pixelesek, de öszvissz ennyi a hibája, az internet tökéletesen működik. (tudom off de ezt akkor sem értem)
19L
Nem!
Nekem is ilyen van és sztem mindent tud amit kell egy ilyennek. (csak ha Vodás vagy nehezebben lehet rá játékot tölteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!