Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung S5230 buta? :O

A samsung S5230 buta? :O

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
2010. jún. 22. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Húgomnak olyanja van. Átmeneti telefonnak vettük, és pont olyan, szerintem mint egy átmeneti telefon.. hosszú távon agyf.szt kapnék tőle, az tuti. Nem mondom hogy rossz az hogy buta vagy okos egy telefon, igazából fogalmam sincs mit jelent, csak nem egy komoly darab, nem tud túl sok mindent, hamar rá lehet unni. Persze akinek csak telefonálásra kell meg 1-2 másra annak tökre megfelel gondolom...

Húgomé amúgy már lehet kb fél éves és kicsit már be van lassulva, pedig jól bánik vele.

Na mindegy. Nekem nem tetszik, ez a lényeg, halál unalmas...

"Iphone a flasht sem tudja, mit netezzek vele :)" Ezt meg nem értem, én használom pár napja, de semmi problémát nem találtam benne, miben kellene megmutatkoznia a flash hiányának? o.O a yT videók kicsit pixelesek, de öszvissz ennyi a hibája, az internet tökéletesen működik. (tudom off de ezt akkor sem értem)

19L

2010. júl. 7. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
sztem annyi pénzért nagyon jó telefon,csak kár h tömegtermék lett..
2010. júl. 7. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Uncsi már ez a Samsung S5230 as őrület. több millió kérdés van róla, de csak azért, mert mindenki ezt veszi az elérhetőség és ára miatt. így is úgyis ezt veszitek meg, nem mindegy hogy buta-e ? :D
2010. júl. 7. 21:15
 14/17 anonim válasza:
nekem az van egy topik sem igaz csak az hogy nincs WIFI és 3G
2010. júl. 7. 21:48
 15/17 A kérdező kommentje:
21:15-ös ,igen is ,számít^^
2010. júl. 9. 14:19
 16/17 anonim válasza:

Nem!

Nekem is ilyen van és sztem mindent tud amit kell egy ilyennek. (csak ha Vodás vagy nehezebben lehet rá játékot tölteni)

2011. ápr. 15. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy kalap fs ... Probáltam már 2perc utan falnak basztam volna
2011. aug. 26. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!