Alza.hu most akkor mi van, mehetek a csomagomért?
Figyelt kérdés
Azt írja hogy befejezett termék és már 2-án megrendeltem.6.-án ígérték legkésőbb és ma van 6.-a 4.én adtak egy postai nyomkövető számot amit nem tudtam követni azt írta nincs benne a rendszerbe.Lehet most adták át a postapontra?Igen mert oda rendeltem,neten fizettem bankkártyás fizetéssel.Úgy tudom az alza.hu nem ver át,megbízható.2018. szept. 6. 09:19
1/8 A kérdező kommentje:
Lehet azért nem küldtek smst mert nem jelzi ki pedig vásárláskor kiadtam :@ elmegyek a postapontra és megnézem
2018. szept. 6. 09:23
2/8 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a számlát ott meg látom a telefonszámomat
2018. szept. 6. 09:33
3/8 anonim válasza:
Ha postapontra rendelted és üzleti csomagként lett feladva (99,99%) akkor SMS-ben értesítenek, ha már átveheted. Előtte nem érdemes menni.
4/8 anonim válasza:
Amikor én rendeltem Postapontra, SMS-t vagy emailt küldtek, ha jól rémlik, nem magamtól mentem oda.
De te ezt biztosan jobban tudod, hiszen rákerestél a Postapont tájékoztatójára. Pont, ahogy én is tettem annak idején.
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet még várok egy kicsit mert 4,5k-re van a postaport és bicóval megyek :D
2018. szept. 6. 10:14
6/8 A kérdező kommentje:
*4,5km postapont (Ez az ócska telefonom mindent fosszul javít ki :DDD
2018. szept. 6. 10:31
7/8 anonim válasza:
Nekem soha nem küldtek sms-t, hiába is mondták a postaponton, hogy majd akkor jöjjek, ha küldtek! Mondtam hogy nem szoktak sosem, e-mailt küldenek mindig, úgyhogy nyugodtan nézzék csak meg a csomagom, mert biztosan itt van már! Hát persze hogy itt volt, sms nélkül, nem győztek elnézést kérni, hogy jól kioktattak előtte.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt ott sajna,azt mondták lehet holnap jön.
2018. szept. 6. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!