Egy iPhone-on többet foglalnak az alkalmazások mint Androidon?
Hasznalattol is fugg... Aki egesznap facebookozik ,posztolgat meg minden annak joval nagyobb helyet foglalhatnak a gyorsitotar adatai.
En meglepodok azon,mikor valaki aztmondja ,hogy keves a 32Gb ,nekem anno 16Gb-s Iphone5-om volt ,60 valahany alkalmazassal is maradt 2Gb szabad helyem.
Keves lehet a 32Gb ,ha nagyon sok mediatartalmad van,de azt meg fel lehet tolteni felhobe ,szoval szerintem annak nem kell nagy hely.
Bar van ismerosom ,aki kulon a zeneinek vett 2Db 1terras kulsovinchestert ,mert 10oras mixei vannak es kell a hely.
Szerintem a normal hasznalatra eleg a 16 is,de a 32gb biztos nem keves...
"LoL" nagyon kellett oda.
Ingyenes egyébként (bár nemtudom,hogy mekkora a korlát). Nem lopják a képeid.
Kinek kellenének...öhm... Sokan lefotózzák a fontos papírjaikat ,hogy meglegyen képen is mondjuk a tajszámuk stb...
Vaaagy ,sok embernek van privat kepe/videoja a baratnojerol..
Az ,hogy eladja nemigaz,viszont tobb hiressegnek is feltortek elvileg a telefonjat,de nem a telefonjat tortek fel ,hanem a felhojet ,ahova a kepeket toltotte.
(Egyebkent nemtudom mit ertekelte a valaszomon 0%-ra,ha tetszik ha nem ,az igazat irtam le.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!