Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti mennyi mobilnetet használto...

Ti mennyi mobilnetet használtok havonta? Velem most fordult elő harmadjára, hogy az 1gb nem volt elég, így váltottam 3GB-re. Innen merült fel a kérdés, hogy vajon más hogy van ezzel.

Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 21:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

En sose nezek telon youtube-ot, es igy nem volt elég az 1gb. Talán a fb fogyasztott sokat, bár igyekeztem azt is viszonylag keveset nyomkodni. Ebben a csomagban már azt korlátlanul lehet, remélem igy elég lesz a 3gb :D

2018. szept. 4. 08:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Én egy hónapban csak WiFi-n (teló) eltolok alsóhangon 50GB-ot, de 100 fölött is volt már.

Sokat nézek média anyagot, általában gépről megy a Média Szerver(FHD filmek), illetve YT-on is mindig 1080P 60FPS-ben nézem a videókat ha elérhető.

2018. szept. 4. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem használom sokat a mobilomat, és ha netezek is rajta, általában azt is olyan helyen teszem, ahol van wifi, szóval én kb. 10-11 hónap alatt használom el ezt az 1 GB-ot.
2018. szept. 4. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!