Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Más is tölti egy nap többször...

Más is tölti egy nap többször is az iPhone-ját?

Figyelt kérdés

Mivel úgy hallottam, hogy nem jó csontig lemeríteni és feltölteni sem maxra, így egy nap kétszer szoktam feltölteni a 7-est.

Valamint Apple tokkal használom, töltés közben nem gond ha rajta van a tok?

2018. szept. 3. 19:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

8. Vagy éppen az a szutyok kínai, ami kevesebb mint 1 év alatt 3x romlott el, mind a háromszor más hiba. Harmadjára a markaszerviz nem javította, azt mondták nem szeretnek vele foglalkozni, nehéz javítani a kínai szutykokat, és nem is érdemes. Igen Xiaomi...

Inkább töltöm az iPhone-t kétszer naponta, és olcsó sz*r helyett veszek iPhone-t a gyereknek is.

2018. szept. 5. 13:49
 12/20 Meton ***** válasza:
27%
Minden telefon kínai, csak van ami kevésbé szutyok, van ami jobban. Az IPhone-nak ne tévesszen meg a hangzatos neve, de az csak név. Minden alkatrésze kínai, az utolsó csavarig. Mellesleg a szutyok telefon ott kezdődik, hogy naponta, vagy sűrűbben kell tölteni. Mert nem terveznek hozzá megfelelő méretű aksit. Ráadásul 5-ször drágábban adják a gagyit, hogy menőnek látszon. Az IPhone, sőt az Apple úgy általában csak parasztvakítás, amivel a tudatlan embereket megbolondítják. Nem véletlen, hogy a kínaiak szinte a megjelenésük előtt lekoppintották és kiadták a saját javított változatukat. Volt rajta mit javítani, rontani nehezebb lett volna. A kínaiaknak köszönhetjük, hogy egyáltalán van valamilyen minősége az IPhone-nak, azzal, hogy minőségi alkatrészeket terveztek hozzá.
2018. szept. 6. 00:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Szóval az Apple termékek minőséget a kínaiak követelik meg?

Ok...

2018. szept. 6. 10:10
 14/20 A kérdező kommentje:

Lehet megbolondítják a tudatlan embereket, lehet nem, de az biztos, hogy eddig a személyes ismerős körömből, aki egyszer kipróbálta az iPhone-t az mindig annál maradt utána, aki pedig androidról váltott az többet nem vett androidos telefont megint.

Valamit mégiscsak tudhat ez az Apple, azt ismerjük el.

2018. szept. 6. 10:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a 30 ezres androidos telefonról mindenki ujjongva vált az ájfonra, az már más kérdés, hogy az épp aktuális androidos csúcsmodellek bőven pariban vannak az almás modellel az ugyanabból az évből, sőt sok dologban túl is szárnyalják azt. Azért elájulni sem kell, nekem van mindkettő oldalról telefonom, de még nem tudtam megfejteni azt a hatalmas imádatot, ami kialakult az Apple körül. Persze, gyors még az 5s is, és dicséretes, hogy 5 év után is friss rendszer lehet rajta, de nagyjából ennyi. A legtöbb 2013-as droidos csúcstelefon (Sony Z, Z1, Samsung S4 stb.) is bőven használható még ma is, persze az rendszerük már nem frissül. Én viszont maradok a Sony Z5P-nél, nem tudott megfogni a másik oldal, és ennek az ios kezelhetősége, a "egyetemes" vissza gomb hiánya, és az új iPhone-ok tucatformája az oka.
2018. szept. 6. 20:33
 16/20 A kérdező kommentje:

Kinek mi a kedvence azt használja :)

Engem nem érdekel ki milyen androidot nyomkod, nem is szólom meg őket. Érdekes mindig a másik oldalról kapjuk azt, hogy így az iPhone, úgy... Nem rólad beszélek utolsó, hanem úgy általánosságban. Például a Xiaomis kolléga. Személy szerint soha nem mennék oda fikázni egy Xiaomi telefonos kérdést vagy magát a telefont csak úgy.

2018. szept. 6. 20:51
 17/20 Meton ***** válasza:
72%

Elnézést kérek mindenkitől, nem szándékoztam az IPhone-t fikázni, csak próbálok rávilágítani a tényekre. Nem tudom, hányan tudják, de az IPhone-ban a I betű az Intel rövidítése. Az Intel kínában van, tehát az IPhone is kínai telefon.

Az Apple nem kínai, de csak a marketing részét adja. A fő tulajdonsága, hogy semmivel sem kompatibilis. Ez nem lenne olyan rossz dolog, mert saját szabványt alkothatnának, vagyis nem kellene másokhoz alkalmazkodni. Csakhogy nincs semmilyen saját hardverük, szó szerint semmi. Az IMac pl az utolsó darabig felépíthető PC alkatrészekből az Imac árának töredékéből. De ugyanez az üzletpolitika érvényes az IPhone-ra is, mivel valmamiből fenn kell tartaniuk magukat, csak olcsó alkatrészeket építhetnek be, hogy hasznot tudjanak termelni. Olcsó aksi például.

Mit várok egy telefontól? Pl hogy ne merüljön le váratlanul. Legalább 2 napot bírnia kell intenzív használat mellett.

2018. szept. 7. 10:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem, hogy emberek sokasága, gazdagék 90%-a iPhone-t használ, ők miért nem jönnek rá, hogy az egész telefon szar?

Hogy lehet egy ekkora méretű céget arra építeni, hogy eladjuk a nagy semmit irtózatosan drágán, és fent tartani már több mint 10 éve?

Ez a "jó marketing meg az emberek hülyék és megveszik" szokásos duma nekem elég abszurdumnak tűnik...

Szerintem ezt nem lehet megcsinálni az egész világgal tíz éven keresztül.

2018. szept. 7. 11:04
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

A telefon maga nem szar. A rendszer sem szar rajta. De míg 10 éve elhozta az okostelefon fogalmát a nagy tömegek kezébe (főleg nyugatabbra), addigra ma csak egy a sok nagy telefongyártó közül. Természetesen ma sincsen gond vele, aki megveszi, valószínűleg nem fogja utálni, lévén csúcstelefon.

Én csak az próbáltam már pár hozzászólással feljebb is magyarázni, hogy mára, amikor már tényleg a legprolibb réteg kezében is ott az okostelefon, a többi gyártó szépen felkapaszkodott az androidot futtatva az ios szintjére, és mint mondtam, valahol már bőven meg is haladta azt. Csak az emberek fejében ugye az szeret megmaradni, hogy jaj, az almás telefon volt az első, hát hol volt még akkor a Samsung, Sony, HTC, Xiaomi stb. okostelefon terén. :) Csak az már ugye sok esetben kit érdekel, hogy pl. míg egy mai androidos csúcsteló (Samsung Note9, Sony XZ2P stb.) képes sztereó hangot rögzíteni videofelvételnél, addig az iPhone X még mindig rossz minőségű, mono hangot tud csak. Ez ennyi, nem kell többet belegondolni a témába, csak illik észrevenni, hogy két oldala van a lónak.

2018. szept. 8. 01:41
 20/20 Meton ***** válasza:
59%

Nem tudom, ki mennyit tud az Apple-ról. Steve Jobs anno rekord eladási adatokra számított, ehelyett alig adtak el valamit. Ekkor döntött úgy az Apple, hogy a hardver-t az Intel gyártsa le, ami jó ötlet volt, mert így tényleg jó számítógépet hoztak össze, amiből még ma is sokat adnak el.

Aztán akkor nyitottak a kütyük fele, hogy majd abból tartják fenn magukat. De ahogy kijött az első IPod, kiderült, hogy karcolódik, sérülékeny.

A kínaiak perszen rögtön lecsaptak rá és lemásolták, és kiadták normális minőségben sokkal olcsóbban. Itt kezdett szétválni a két tábor, az Apple-sek és a nem Apple-sek.

Ha ma megnézed a legújabb IPhone 10-t, ugyanúgy karcolódik, melegszik, szóval a minőség a hardver terén szinte semmit se javult. Ha IPhone-szerű telefon-t szeretnél, akkor ott a Huawei. Teljesen hasonló, csak minőségben hozza is a szintet. Kicsit melegszik, de közel sem annyira, mint egy IPhone. Az üzemideje is eléri a két napot, ugyanakkor fele annyiba se kerül.

2018. szept. 8. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!