Telenor, T Pont boltban mennyiért szervizelnek egy DOOGEE X5, egy új ROM felrakásáért?
Szekszárdra vinném be, ha holnap nem tudjuk meg csinálni unokaöcsémmel.
Szerintetek ezek jók lesznek?
Linkek:
Ti is küldhetek biztonságos linket.
A gyári ROM vírusos.
Kicsit félek drága lesz.
A DOOGEE már régen letörölte az oldaláról a ROM-t. Neten meg csak nem hivatalost találni.
Szerintem szervizben se tudnak rá tenni gyári ROM-t.
Vagy szerintetek tévedek?
Szerintetek miért nem lehet bekapcsolni már a telom?
Csak az értesítés piros led világit.
Ami gyárilag rajta volt ROM nagyon tele volt vírus malwerrel, 4-5 hét után gyári visszaállítás újra aktiválódót, tele ablakokkal, újra indult magától a teló, appokat telepített fel stb.
Vannak jó, feltörekvő "kínai", pár éve még csak no-name-ként titulált márkák, de a Doogee az mindig is a legalja felé fog hajlani.
Nekem volt "szerencsém" egy darabbal, amikor egy ismerős nyomta a kezembe, hogy csináljam már meg, mert kiba**ott lassú.
Nyilván egy olcsóbb modell volt, de borzasztó volt minden szempontból. Olyan érzés telített el, mintha beültem volna egy '94-es proli swiftbe.
Akkor dobjam ki?
Ha meg csinálnák lehet 10-20 ezerért?
Kb menyiért raknak fel új ROM-ot szervizben?
Remélem max 3000 Ft.
Ha egyáltalán meg tudják e csinálni, mert ha nem akkor ezt venném meg:
A Wayteq szervizelési oldalán legörgetsz teljesen, és írja, hogy: Telefon szoftverfrissítés 5 000 Ft
De mondtam már, érdeklődj iránta, van elérhetőségük..
Másnak is vannak így gondok:
Akkor kuka a telefon?
Gép nem is érzékeli hogy rá dugom.
Már amiket találtam hozzá ROM-ot mind meg próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!