Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Mate 10 Lite, vagy P20...

Huawei Mate 10 Lite, vagy P20 Lite? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig szemezgettem a Mate 10 lite-tal, de a dizájn miatt megtetszett a P20 lite is. Sok helyen azt írják, hogy sokkal szebb a p20 lite kijelzője, jobb a kamerája, ezért kezdett a szívem húzni afelé. Viszont az egyik boltban leárazták a Mate 10 lite-ot, fele annyiba kerül, mint a p20 lite, és most teljesen tanácstalan lettem. Első dolog, ami számomra a legfontosabb, hogy nagyon jó képeket csináljon, hogy erős legyen az akksija, és fél év után se kezdjen el lassulni. Egyáltalán nem szoktam rajta játszani. Melyiket ajánljátok? Lenovo k5 note mobilomat szeretném cserélni, borzalmas a kamerája, felhangosítva is halk + fülhallgatóval nagyon rossz zenét hallgatni rajta, mert egyáltalán nincs basszusa, azon keresztül is halk és recseg, és naponta kikapcsol valami alkalmazás miatt.
2018. szept. 1. 00:36
 1/3 Anonymous 6969 válasza:
Hát én a Mate10 lite mellett döntenék mivel combosabb telefon , a p20lite drágább , gyengébb , a kamerája valóban jobb és a notch design kellemes ám de szerintem fölösleges. A Mate 10lite szerintem szolid és jó döntés lenne , olyan 2 évet bírna ki . A p20lite-ra pedig sokan panaszkodtak , hogy egy hónap után annyit szaggatott , hogy az már elviselhetetlen. Szóval szerintem mate10 lite. :) 14/F
2018. szept. 1. 00:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményed! Várok még válaszokat! :)
2018. szept. 1. 01:39
 3/3 Drak Angel válasza:
Hello Én szerintem a Huawei Mate 10 lite a jobb mert sokkal később romlik el mindt a másik mobil pedig a másik drágább. Csak azért tudom mert nekem mindt 2 mobil volt és hidj nekem a Mate 10 jobb.
2018. szept. 2. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!