Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Mi A1 vagy Huawei P Smart?

Xiaomi Mi A1 vagy Huawei P Smart?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos tönkrement az előző telefonom és újat kell vennem és e között a két telefonom között vacillálok. Szerintetek melyik érné meg jobban?

2018. aug. 31. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mire kell.

Ha az NFC (pl érintéses mobilfizetés) nem szempont, akkor Xiaomi Mi A1.

2018. aug. 31. 23:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Általános használatra és nem használok NFC-t. Köszönöm a válaszod :).

Esetleg ha tudtok valamit hasonló árkategóriában, mint ez a két telefon, akkor azt is szívesen megnézem.

2018. aug. 31. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hamarosan kapható lesz az eustocknál a Xiaomi Mi A2 (igaz kicsit drágább).Hogyha nem akarsz többet rászánni akkor A1
2018. aug. 31. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Általános célra ebben az árkategóriában szerintem a legjobb.

Először megbántam amikor megvettem, mert voltak problémák a térerővel és az internettel. De ez a betegsége elmúlt. Vagy a frissités segitett rajta, vagy maga a szolgáltatónál volt probléma.

2018. aug. 31. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi A2 Lite esetleg, de a Mi A1 1-2 dologban jobb választás.

(type c, jobb kamera)

2018. aug. 31. 23:28
 6/7 anonim válasza:
100%
az a2 lite azert nem jo, mert a gpu keves a fullhd kijelzo kihajtasahoz. jatszani egyaltalan nem lehet vele, nekem a xiaomi a4emen jobban megy a pubg, mint az a2 liten. :D de szep, az teny
2018. aug. 31. 23:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor határozottan Xiaomi :D. Köszönöm a válaszokat ^^.
2018. szept. 1. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!