Miért merül gyorsabban a telefonom ha gépről töltöm?
Van egy iphone 7 plus-om ha normál gyári töltővel töltöm akkor normál használat mellett(nezetés,zene) akkor simán kibír 1-1,5 napot de ha gépről usb-vel töltöm fel akkor fél nap alatt lemerül.
Ez hogyan lehet mikor mindig 100%-ig van töltve?
Első válaszoló (helyesen) azt kívánta tudtodra juttatni, hogy ez nem lehetséges, feltételezve, hogy az akkumulátor és a készülék kifogástalan.
Minden bizonnyal eltérő használat az oka.
Esetleg rossz az akkumulátor, vagy a készülék mér hibásan. Más okot nem tudok.
Most komolyan azt hiszitek hazudok így történt ahogy mondom
Direkt leteszteltem
65% volt feltöltöttem normál töltővel kb 40perc alatt,feltöltött 100ig akkor maxra tett fényerővel elindítotam egy 2 órás youtube videó,2 óra után a 72-ig ment le
Ezután feltettem a gépre usb-n kersztül (usb 3.0) 1 óra 10 perc alatt töltött fel 100ig,utána inditottam megint a 2 órás videót és mire vége lett 49-ig lement
Ez szerintem elég megyőző dolog hogy valami nincs rendben az usb-s töltéssel mert tovább tart meg gyorsabban is merül
Jó is, hogy zárójelbe tetted az USB 3.0-át, mert lényegtelen.
Amikor egy telefont a számítógépre dugsz, azt standard USB-portként azonosítja, amire legfeljebb 500 mA árammal szabad terhelni.
A töltési százalék kijelzése pedig nem is fogható fel pontos értékként.
Milyen töltőt használtál hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!