Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S7 Edge-t megérné lecserélni...

S7 Edge-t megérné lecserélni P20 Lite-ra?

Figyelt kérdés
Vagy inkább várjak még egy kicsit, és majd használtan venni egy S9-et ősszel?

#huawei p20lite
2018. aug. 30. 13:26
 1/3 anonim válasza:

Tegnap vettem új telefont, épp az S7 edge es a p20 lite kozott vacilaltam. Orakat toltottem el azzal, hogy véleményeket olvastam ezekrol, a mediamarktban is mindkettőt megneztem alaposan. Es osszessegeben azt tudom mondan, hogy a p20 lite kategóriákkal jobb! Ossze sem hasonlithato!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de en személy szerint nem vennék hasznalt telefont. Inkabb egy vadiuj p20 lite, mint egy hasznalt s9, habar az is igaz, hogy az s9 meg jobb.

De ha olyan 100-120 ezer forintos arkategoriaban nézelődsz, akkor mindenkepp a p20 lite! :)

2018. aug. 30. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Igazából nagyon semmi különbséget nem fogsz észlelni...szerintem várj az s9-re.
2018. aug. 30. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

XDDDD

kínai telót ne vegyél

huaweiesek dslrel csaltak a marketingfotókon

és a proci teljesítményét kétszeresére emelik ha benchmarkot használsz

nagy gagyi cucc

2018. szept. 14. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!