2 és fél éves windows phone-t most már érdemes eladni és venni helyette androidot?
Figyelt kérdés
Úgy értem szerintetek megveszik e?? Illetve nem nagy luxus ennyi idő után új telefont venni szerintetek??2018. aug. 29. 17:07
1/8 anonim válasza:
Kb. a kutyának sem kell windowsos kacat.
2/8 anonim válasza:
Van, aki évente váltogatja a telefonját.
Én is kb 2-2,5 évente szoktam cserélni a telefonom.
3/8 Szirty válasza:
4/8 anonim válasza:
Én nem vennék használtat.
Valakinek luxus 2 évente új telefont venni, valakinek nem.
Én megtehetném, de elvből nem cserélgetem. Ha megveszek egy telefont azt addig használom, amig tönkre nem megy. És mindennel igy vagyok.
5/8 anonim válasza:
Ha nincs vele semmi gond, akkor teljesen felesleges újat venni.
6/8 anonim válasza:
Én nem vettem volna alapból windows-os telefont, de ha nincs vele probléma és neked megfelel, akkor mért cserélnéd le?
7/8 A kérdező kommentje:
Amikor megvettem akkor nagyon jo telefon volt mindent tudtam rajta csinálni amit csak akartam. De azóta mar sok idő eltelt és jól elavult még a tindert se viszi, am nem írtam olyat hogy nincs vele baj, apróbb problémák már elojottek. Es mar nem most.
2018. aug. 29. 19:16
8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom eladni a neten ha nem sikerül akkor jó lesz tartalék mobilnak. Vagy ha kell valakinek családon belül ingyen is oda adom.
2018. aug. 29. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!