Jelenleg melyik az a felsőkategóriás készülék amire érdemes váltani?
Érdemesnek éppen semmilyenre sem érdemes.
Egy laptop vagy autó árát beleölni egy olyan szinten múlandó cuccba, hogy egy-másfél évesen már az utódját fogod keresni, hát nem tudom, nekem ez wc-n lehúzott pénz kategória.
És nem vagyok sem irigy, sem frusztrált. Sőt, imádom az elit csúcs pazar cuccokat. Ha nem múlandóak. De a telefonmúlandóság olyan értelmetlenül túl van tolva szerintem, hogy biztos nem tennék bele ennyi pénzt.
Felső kategóriában már szimpátia alapján kell válogatni mert mindegyik telefon rendben van.
Ott van az S9+, az U12+, a O+6, XZ2, Zefone 5Z, Nokia 8 Sirocco, Pixel 2 XL, LG G7 stb.
Próbálj ki párat és vedd meg amelyik megtetszik, helyetted nem tudunk dönteni.(főleg hogy itt már az ár sem érv, meg nincs nagy különbség)
Ha sokat akarsz költeni akkor Huawei p20 pro vagy Samsung Galaxy S9 Plus
A HTC U12+ is elvileg jó,de én ezt nem választanám.
Ha nem szeretnél sokat költeni és jó telefont is szeretnél venni akkor: Xiaomi Mi 8.
Illetve ami majd nagyon megéri az: Xiaomi Pocophone F1 szeptemberben már lehet rendelni valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!