Cserélnek mobilszervizben kijelzőt hozott alkatrészből?
Kicserélik.
Garancia nélkül, és csak cserélik: azaz kiveszik a töröttet, beteszik az újat, amit hoztál, és ha szerencséd van, működik. Ha nem múködik, így jártál. A munkadíjat akkor is ki kell fizetni, mert a kért tevékenységet elvégezték. Mivel cserét kértél, nem javítást. Javítást garanciával csak saját beszerzésű anyagból.
Ja, és mindenhol mindenki gyűlöli a hozott alkatrésszel olcsójánoskodó ügyfeleket, ha lehet, elhajtják, ha nem, olyan árat mondanak, hogy az ügyfél magától megy el.
Volt olyan telefonon aminek amikor betört a kijelzője már sejtettem, hogy ehhez nem nagyon fogok alkatrészt találni, de sikerült szereznem egy alaplap hibás példányt aminek tökéletes volt a kijelzője.
Aztán bementem a környék egyetlen gsm boltjába, ahol mutattam a telefont és kérdeztem, hogy kb. mennyi lenne a javítás. Azt mondta, hogy felejtsem el mert ehhez nem tud kijelzőt szerezni. Akkor vettem elő a másik telefont és mutattam, hogy nekem viszont lenne hozzá kijelző is. Szó nélkül kicserélte, csak a munkadíjat kérte el.
Szóval ha baromi rikta telefonod van amihez necces kijelzőt szerezni akkor sok választásod úgy se lesz csak ha viszel hozzá magadnak csere alkatrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!