Mi a véleményetek a Samsung S5230-ról? És a Samsung Monterol? Melyik a jobb? (Tom h a monteba van wi-fi:D)
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 15:40
1/3 anonim válasza:
Nekem s5230-am van és semmi panasz nincs rá, én nagyon szeretem, bár igazából nekem nincsenek túl nagy igényeim telefonokkal kapcsolatban.
A monte-ról azt tudom, hogy a szervizben panaszkodnak, hogy folyamatosan viszik vissza hozzájuk a telefonokat, mert állandóan elromlik, szóval szerintem nem lenne túl jó vétel.
20/L
2/3 anonim válasza:
Nekem is s5230-asom van és nagyon szeretem...semmi panaszom az eddigi 4 hónap alatt:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi Szépen!Megy a kéz is mind a 2nak :D
2010. jún. 21. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!