Ugye nem kaphattam vírust az Iphone 4-emre?
Sziasztok!
Ma délután, egy 15 perce nézegettem az egyik kedvenc blogom az Iphone 4-es készülékemen, Safarival. Lassan töltött be az oldal, majd egyszer csak kiírta, hogy az oldalt blokkolva van/nem tölthető be, nem emlékszem pontosan, az Ad blocker miatt, és ha be akarom tölteni, akkor kapcsoljam ki. Természetesen azon nyomban bezártam azt a lapot.
Ez miért történhetett? Én külön ad blockert nem telepítettem, a Safarimban viszont a felugró ablakok blokkolva vannak, és a csaló webhelyekre való figyelés is be van kapcsolva.
Ugye nem kapott vírust a telefonom? Ettől ugye nem fogják ellopni az Apple ID-m jelszavát és egyéb jelszavaim? Nagyon nem értek a témához, kérlek Titeket, segítsetek!
Sok oldal azt a stratégiát választja, hogy ha reklámblokkolót észlel, nem töltődik be.
Felhasználót így próbálja ösztönözni reklámblokkoló kikapcsolására. Mivel ha reklámmmentesen nézné a felhasználó az oldalt, nekik ez nem érné meg.
Ez nem vírus, csak erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!