Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ugye nem kaphattam vírust az...

Ugye nem kaphattam vírust az Iphone 4-emre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma délután, egy 15 perce nézegettem az egyik kedvenc blogom az Iphone 4-es készülékemen, Safarival. Lassan töltött be az oldal, majd egyszer csak kiírta, hogy az oldalt blokkolva van/nem tölthető be, nem emlékszem pontosan, az Ad blocker miatt, és ha be akarom tölteni, akkor kapcsoljam ki. Természetesen azon nyomban bezártam azt a lapot.

Ez miért történhetett? Én külön ad blockert nem telepítettem, a Safarimban viszont a felugró ablakok blokkolva vannak, és a csaló webhelyekre való figyelés is be van kapcsolva.

Ugye nem kapott vírust a telefonom? Ettől ugye nem fogják ellopni az Apple ID-m jelszavát és egyéb jelszavaim? Nagyon nem értek a témához, kérlek Titeket, segítsetek!

2018. aug. 26. 16:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Tehát azt írta, hogy az oldal betöltése blokkolva van az Adblocker miatt, és ha be akarom tölteni, oldjam fel. Véletlenül rákattinthattam valami hirdetésre vagy mi? Vagy ez felugró ablakot gátolt? Ezen a blogon még sosem találkoztam felugró hirdetéssel...Ugye nem lett ettől a kis affértól vírusos/nem kapott be egy keylogger-féle valamit a telefonom?
2018. aug. 26. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs gáz, nyugi.
2018. aug. 26. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Sok oldal azt a stratégiát választja, hogy ha reklámblokkolót észlel, nem töltődik be.

Felhasználót így próbálja ösztönözni reklámblokkoló kikapcsolására. Mivel ha reklámmmentesen nézné a felhasználó az oldalt, nekik ez nem érné meg.

Ez nem vírus, csak erről van szó.

2018. aug. 26. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem pontosan, hogy mit írt, de ilyesmit. Ezek szerint mégha hirdetésre kattintottam is véletlenül, nem kaptam vírust/malware-t?
2018. aug. 26. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Leírjuk még tízszer, hogy nem, vagy felfogod végre?
2018. aug. 26. 17:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Elnézést. Köszönöm a válaszokat és a segítséget.
2018. aug. 26. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ettől nem lettél vírusos Pistike, és az Apple ID-d sincsen veszélyben.
2018. aug. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!