Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A DOOGEE X5 telefonom ma már...

A DOOGEE X5 telefonom ma már befog kapcsolni?

Figyelt kérdés

A DOOGEE X5 telefonomra felraktuk az új ROM-ott tegnap 18 óra körül, az óta nem kapcsol be, a youtube kommentben azt írta ott, 2-3 napot ne használjuk, vegyük ki az aksit.

Szerintetek, ma hány órakor tegyem bele az aksit mikkor kapcsoljam be?

Holnapra már jó lenne működne.

Ezt raktuk fel:

[link]

2018. aug. 26. 14:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, ami az elején van.

Nem tudom miért nem lehet be kapcsolni.

Pedig a ROM oldalon kommentelők szerint nagyon jó a ROM.

2018. aug. 26. 14:49
 12/14 A kérdező kommentje:

SP-FLASH-TOOL programmal csináltuk.

Akkor tudtok küldeni jó ROM-ott?

Szerintetek ez biztonságos ROM?

Innen szedtük le:

[link]

Elég jó gyors a telefon.

2018. aug. 26. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Na ez végképp nem jó!

Samsung ROM Doogeera?

Kizárólag csak az a jó, amelyik arra készült, semmi mással mincs esélyed.

Volt készülék, mint kiderült (persze mert halott lett a romozás után), hogy 3 féle kijelzővel készült, de ez sehol sem volt fellelhető! Azért nagy keservesen de kiderült. Aki ajánlotta, hogy neki szuper, ezt honnan tudta, gondolta volna.

Vagy: működött, de nem volt WiFi.. Persze, mert más WiFi chipet raktak bele, amihez más integrált driver kellett (volna). Ebbe is beleszaladtam..

Tedd fel mégegyszer az SPFT-vel, volt rá példa, hogy elindult.

2018. aug. 26. 16:28
 14/14 A kérdező kommentje:

# 13 Nem a DOOGEE-ra tettem rá a Samsung ROM-ott, azt a Samsung Galaxy Pocket Neo S5310 telomra tettem rá.

Csak kérdezem biztonságos ez a ROM?

DOOGEE-ra ezt a ROM-ott tettem fel:

[link]

2018. aug. 26. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!